Tubi TV: zo krijg je overal toegang tot deze gratis streamingdienst (2024)

Lees hier een korte samenvatting

In het kort: zo krijg je overal toegang tot Tubi TV

Tubi TV is een gratis streamingdienst met meer dan 50.000 tv-shows, series en films. Deze dienst is alleen beschikbaar in de VS, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en verschillende Zuid-Amerikaanse landen. Met een VPN-verbinding kun je ook buiten deze landen toegang krijgen.

Dat doe je zo:

  1. Neem een abonnement op een betrouwbare VPN-provider. Onze eerste keuze is NordVPN. Deze provider heeft veel snelle servers in de VS.
  2. Download de software van de VPN-provider en log in.
  3. Maak verbinding met een Amerikaanse server.
  4. Ga naar Tubi TV en kies een leuke film of serie uit.

Wil je direct aan de slag? Met de onderstaande knop kun je direct een abonnement op NordVPN afsluiten mét korting.

NordVPN

Aanbieding

Krijg tot 73% korting + 3 maanden gratis bij een tweejarig abonnement!

Bezoek NordVPN

Wil je meer weten over Tubi TV, het aanbod van deze streamingdienst en de meest geschikte VPN-providers? Lees dan hieronder verder.

Tubi TV is een gratis Amerikaanse streamingdienst. Het is onderdeel van FOX Entertainment en biedt meer dan 50.000 films, series en tv-shows gratis aan. Er zijn films in een groot aantal genres, en je hebt de speciale afdeling Tubi Kids.

Ook kun je via het platform live televisie kijken: Tubi TV biedt onder andere verschillende nieuws- en sportkanalen aan. Je kunt direct streamen in je browser of de app downloaden.

Hoe kan ik vanuit Nederland Tubi TV kijken?

Tubi TV is helaas niet beschikbaar in Nederland. De gratis streamingdienst is momenteel alleen te gebruiken in de Verenigde Staten, Canada, Mexico, Costa Rica, Guatemala, El Salvador, Ecuador, Panama, Australië en Nieuw-Zeeland. Het lijkt er niet op dat de streamingdienst snel ook in Nederland beschikbaar is.

Gelukkig is er een oplossing: met een VPN kun je wel vanuit Nederland gebruikmaken van deze streamingdienst. Met een VPN kun je namelijk jouw eigen IP-adres verbergen. Je krijgt dan het IP-adres van de gekozen VPN-server. Door te kiezen voor een VPN-server in Amerika, krijg je dus toch toegang tot Tubi.

We raden hiervoor NordVPN aan. We hebben NordVPN uitgebreid getest met Tubi. Door de snelle servers in de VS konden we zonder vertraging of hapering genieten van het gratis aanbod van de streamingdienst. Ook jij kunt hiervan genieten als je nu een abonnement afsluit.

Tijdelijk krijg je bij NordVPN een aantrekkelijke korting van 73%! Profiteer direct van dit aanbod via de onderstaande button.

Kijk Tubi overal vandaan met NordVPN

Stappenplan: Tubi TV kijken met een VPN

Als je nog niet bekend bent met het gebruik van een VPN, kun je onderstaand stappenplan gebruiken om toegang te krijgen tot Tubi TV:

  1. Neem een abonnement op een betrouwbare en snelle VPN-provider zoals NordVPN.

    NordVPN

    Onze keuze

    Aanbieding

    Krijg tot 73% korting + 3 maanden gratis bij een tweejarig abonnement!

    Vanaf

    € 3.09

    9.3

    • Uitstekend beveiligd en uitgebreid servernetwerk
    • Mooie en elegante applicatie
    • Geen logs

    BezoekNordVPN

  2. Download de software van de gekozen provider op het apparaat waarmee je Tubi wilt kijken.
  3. Log in met de inloggegevens die je bij stap 1 hebt aangemaakt.
  4. Kies een server in de VS of in een van de andere landen waar Tubi beschikbaar is.
  5. Ga naar Tubi.tv en geniet van alle gratis films en series.

Welke VPN’s werken met Tubi TV?

Helaas kun je niet met elke VPN streamen. Dat komt omdat streamingdiensten het gebruik van VPN’s tegen willen gaan. IP-adressen van VPN-servers belanden dan op zwarte lijsten. Streamen gaat het beste met VPN’s die er zelf actief voor zorgen dat de IP-adressen van hun servers regelmatig veranderd worden.

Daarnaast is het voor streamen ook belangrijk dat de gekozen VPN-provider snelle servers heeft. Je wilt immers geen vertraging in jouw stream hebben.

We hebben verschillende VPN’s getest met Tubi. De volgende drie VPN’s beschouwen we als de beste keuze voor het streamen met Tubi TV.

NordVPN: betrouwbaar en snel

Onze eerste keuze is NordVPN. Dit is een betrouwbare en snelle VPN-service. Met 6000+ servers in 60+ landen kun je NordVPN goed gebruiken om te streamen. Wij konden in ieder geval zonder problemen films en series streamen via Tubi TV met NordVPN. We kregen direct toegang tot de dienst en het streamen zelf verliep soepel.

NordVPN is heel goed in het deblokkeren van streamingdiensten. Ook andere gratis en betaalde internationale streams zou je zonder problemen moeten kunnen bereiken met deze provider. Daardoor heb je met NordVPN zeker waar voor je geld.

Qua veiligheid zit je bij NordVPN goed. De provider houdt geen logs bij, maakt gebruik van ijzersterke encryptie en veilige protocollen. Je kunt NordVPN op zes verschillende apparaten tegelijk gebruiken, zoals je laptop, smartphone en smart-tv.

NordVPN

Onze keuze

Aanbieding

Krijg tot 73% korting + 3 maanden gratis bij een tweejarig abonnement!

Vanaf

€ 3.09

9.3

  • Uitstekend beveiligd en uitgebreid servernetwerk
  • Mooie en elegante applicatie
  • Geen logs

BezoekNordVPN

Je leest meer over de provider in onze review van NordVPN. Je kunt de dienst ook meteen uitproberen met de gratis proefperiode van NordVPN.

Surfshark: gebruiksvriendelijk en betaalbaar

Onze tweede aanrader is Surfshark. Surfshark is een gebruiksvriendelijke en betaalbare VPN. Met deze VPN konden we zonder problemen toegang krijgen tot Tubi TV. Ook het streamen zelf verliep uitstekend en zonder vertraging. Surfshark behoort namelijk tot de snelste VPN’s.

De 3200+ servers van Surfshark geven je naast Tubi TV ook toegang tot minstens 18 verschillende Netflix-bibliotheken. Voor deze streamingdienst heb je, in tegenstelling tot bij Tubi, wel een abonnement nodig.

Maar Surfshark is er niet alleen voor streaming. De sterke encryptie en het ‘no log’-beleid zorgen er ook voor dat jouw gegevens veilig blijven. Groot pluspunt is overigens dat je Surfshark op een onbeperkt aantal apparaten kunt gebruiken.

Surfshark

Aanbieding

Bespaar 86% + 3 maanden gratis!

Vanaf

€ 2.19

9.0

  • Zeer gebruiksvriendelijk met Netflix en torrents werkend
  • 30 dagen geld-terug-garantie. No questions asked!
  • Goedkoop en veel extra opties

BezoekSurfshark

Wil je meer weten over deze VPN-provider? Lees dan onze uitgebreide Surfshark-review. Je kunt de dienst ook gratis uitproberen met de geld-terug-garantie van Surfshark.

CyberGhost: veilig en anoniem

CyberGhost is onze derde aanrader. Deze betaalbare VPN heeft een groot serveraanbod (10.100+ servers) en is zeer geschikt om content mee te unblocken. We konden zonder problemen films en series kijken via Tubi met CyberGhost. CyberGhost biedt voldoende snelheid om zonder lag Tubi te gebruiken.

De provider stelt zelf wel 30 streamingdiensten te kunnen bereiken. Daarvoor stelt CyberGhost servers beschikbaar geoptimaliseerd voor streaming. Zo’n geoptimaliseerde server is er niet voor Tubi TV, maar dit is ook niet nodig. Voor Tubi heb je aan de reguliere servers al voldoende.

De VPN biedt ijzersterke 256-bit AES-encryptie en maakt gebruik van betrouwbare VPN-protocollen. Met één account kun je zeven apparaten beveiligen. Dat wil zeggen dat je met gemak met de hele familie tegelijk kunt streamen.

CyberGhost

Aanbieding

Bespaar 82% op CyberGhost!

Vanaf

€ 2.19

8.9

  • Hoge mate van gebruiksgemak
  • Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Torrents en Netflix mogelijk

BezoekCyberGhost

In onze CyberGhost-review lees je meer over deze provider. Je kunt CyberGhost ook gratis uitproberen met de 45-dagen-geld-terug-garantie.

Tubi TV met gratis VPN’s

Ook gratis VPN’s zouden je toegang kunnen geven tot Tubi TV. Tubi TV kijken met een gratis VPN heeft echter nadelen. Allereerst stellen gratis VPN-services minder servers beschikbaar. Daardoor maken veel mensen tegelijkertijd gebruik van een server, wat de snelheid niet ten goede komt. En dat is nu juist belangrijk om te streamen.

Verder kun je daardoor ook minder makkelijk van server wisselen. Wordt één IP-adres geblokkeerd omdat de streamingdienst doorheeft dat het een VPN is, dan zijn er geen uitwijkmogelijkheden. Je loopt met een gratis VPN dus een grotere kans om alsnog tegen een blokkade aan te lopen.

Een derde nadeel is dat de meeste diensten slechts een beperkt aantal GB gratis beschikbaar stellen. Door dat datalimiet zijn ze ook minder geschikt om (veel) mee te streamen. Je kunt dan afhankelijk van de datalimiet slechts één of twee films per maand kijken en loopt het risico halverwege een spannende serie aan je limiet te zitten.

Wil je toch Tubi TV streamen via een gratis VPN-service? Neem dan een kijkje bij de beste gratis VPN’s.

Hoe gebruik je Tubi TV?

Tubi TV: zo krijg je overal toegang tot deze gratis streamingdienst (6)

Als je met een VPN toegang hebt tot Tubi TV, dan spreekt het gebruik van het streamingplatform voor zich. Vanaf de homepage kun je navigeren naar de verschillende films, series en tv-shows. Via ‘Browse’ in het menu kun je zoeken naar verschillende genres. Ook zijn er handige categorieën zoals ‘Award Winners & Nominees’ of ‘Series Spotlight’.

Het aanbod aan live tv is zeer uitgebreid. Je kunt onder andere kijken naar Fox, Always Funny (kanaal met prank-videos), een Bay Watch-kanaal, Movie Sphere, Comedy Dynamics, een Jamie Oliver-kanaal en Euronews.

Het is vooral geschikt om nieuws en sport te kijken, of om non-stop naar bepaalde tv-shows te kijken, zoals Wipe Out, Bachelor in Paradise of The Masked Singer. Het sportaanbod bestaat onder andere uit Fox Sports, Fubo Sports, Racing America, Women Sport Network en Sports Wire.

Welke series en films kijk je op Tubi TV?

Doordat Tubi TV gratis is, is het aanbod vaak wat ouder en minder populair dan het aanbod van de betaalde streamingdiensten. Toch zijn er genoeg interessante titels te vinden op Tubi.

Daarnaast is het ook een goede streamingdienst als je geïnteresseerd bent in specifieke genres zoals: Film Noir, Indie Films, Italiaanse horror, Black Cinema, Bollywood Dreams of Spaanse films.

Films op Tubi TV

Op Tubi kun je op dit moment onder andere de volgende films vinden:

  • The Color Purple (1985)
  • Robocop (1987)
  • A Few Good Men (1992)
  • G.I. Jane (1997)
  • Requiem for a Dream (2000)
  • 28 Days (2000)
  • Troy (2004)
  • The Devil Wears Prada (2006)
  • Apocalypto (2006)
  • Blood Diamond (2006)
  • The Road (2009)
  • We Need To Talk About Kevin (2011)
  • Free Fall (2013)
  • 12 Years a Slave (2013)
  • Boyhood (2014)

Series op Tubi TV

Dit is een korte selectie van de series van Tubi:

  • The Nanny (1993-1999)
  • Midsomer Murders (1997-)
  • Everybody Hates Chris (2005-2009)
  • Heartland (2007-)
  • Merlin (2008-2012)
  • Nikita (2010-2013)
  • Wolfblood (2012-2017)
  • Line of Duty (2012-2021)
  • The Fall (2013-2016)
  • Taken (2017-2018)

Tv-shows op Tubi TV

Op Tubi vind je ook de volgende tv-shows:

  • Deal or No Deal (2005)
  • My Big Fat American Gypsy Wedding (2012)
  • Q.I. (2013-)
  • First Dates UK (2013)
  • Project Runway (2017)
  • Lego Masters (2020)
  • The Masked Singer (2020)
  • Master Chef: Back to Win (2022)
  • So You Think You Can Dance (2022)
  • Next Level Chef (2022)

Aanbod voor kinderen

Voor de kleintjes zijn er de volgende kinderfilms en -series:

  • The Flintstones (1960-1966)
  • Inspector Gadget (1983-1986)
  • Garfield and Friends (1988-1995)
  • Scooby-Doo (2002)
  • Mr. Bean: The Animated Series (2002-2019)
  • Pucca (2006-2008)
  • Pokémon the Series: Black & White (2010-2013)
  • Tarzan: The Legend Lives (2013)
  • Transformers: Prime (2013)
  • Shaun the Sheep Movie (2015)

Een nadeel voor het aanbod van kinderen is dat er geen Nederlandse ondertitels beschikbaar zijn. Het is wel fijn dat je vanuit de ‘kinderhoek’ van Tubi TV niet terug kunt komen bij het normale aanbod zonder je geboortejaar in te geven. Zo kan je kind niet terug naar het aanbod voor volwassenen wanneer je hem of haar even alleen laat.

Waarom is Tubi TV niet beschikbaar in Nederland?

Als je vanuit Nederland naar Tubi TV gaat, krijg je waarschijnlijk dit scherm te zien:

Tubi TV: zo krijg je overal toegang tot deze gratis streamingdienst (7)

Dit heeft te maken met auteurs- en distributierechten. Streamingdiensten nemen juridisch gezien deel aan de online distributie van films en series. Hiervoor zijn licenties nodig per land of gebied. Als een ander bedrijf de rechten al heeft, zullen ze waarschijnlijk geen tweede keer verkocht worden.

Dat is ook de reden dat het aanbod van de Nederlandse Netflix anders is dan de Amerikaanse Netflix. Ook is het mogelijk dat een streamingdienst niet uit wil breiden naar bepaalde gebieden en hier dus geen distributierechten voor opkoopt. Dat laatste is het geval met Tubi TV in Nederland.

Conclusie

Met Tubi TV kun je een uitgebreid aanbod aan content gratis streamen, van tv-shows en sport tot series en films. Hoewel het een Amerikaanse streamingdienst is, kun je er met een VPN ook vanuit Nederland gebruik van maken.

Dat kan in onze ervaring het beste met NordVPN. De snelle servers van NordVPN laten je zonder vertraging genieten van het gratis aanbod van Tubi TV.

Stream Tubi TV nu met NordVPN

Wil je meer gratis streamen? Ook deze gratis streamingdiensten kun je met NordVPN bereiken:

  • Crunchyroll
  • Pluto TV
  • BBC iPlayer
  • VRT Max
  • Crackle

Ook zonder betaalde streamingdienst is er online dus genoeg leuks om te kijken. Wees wel voorzichtig met illegale streamingdiensten zoals 123Movies en Soap2day.

Veelgestelde vragen – Tubi TV streamen

Heb je vragen over Tubi TV en het gebruik van deze gratis streamingdienst buiten de Verenigde Staten? Lees dan onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Laat dan gerust een reactie achter.

Is Tubi TV gratis?

Ja, Tubi TV is een gratis streamingdienst. De dienst is beschikbaar in de VS, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en verschillende landen in Midden- en Zuid-Amerika. In Nederland kun je ook gebruikmaken van Tubi TV, namelijk via een VPN-verbinding.

Kan ik Tubi TV downloaden?

Tubi TV heeft een app die je kunt installeren op je smartphone of tablet. De content van Tubi TV kun je echter niet downloaden. Wel kun je via Tubi content streamen of live televisie kijken.

Is Tubi TV hetzelfde als Netflix?

Tubi TV is net als Netflix een streamingdienst. Er zijn echter twee verschillen. Allereerst is Tubi TV gratis streamingdienst. Daarnaast verschilt het aanbod van Tubi en Netflix. Doordat Tubi gratis is, is het aanbod vaak minder actueel.

Toch kun je er hele interessante films en series kijken.

Kan ik Tubi TV kijken vanuit Belgie?

Ja, via een VPN-verbinding kun je ook vanuit België kijken naar Tubi TV. Dat gaat als volgt:

  1. Neem een abonnement op een betrouwbare VPN-provider, zoals NordVPN.
  2. Download de software van de provider en log in.
  3. Maak verbinding met een VPN-server in Amerika.
  4. Ga naar Tubi TV en zoek een leuke film uit.

Hoe kijk ik Tubi TV vanuit Nederland?

Om vanuit Nederland Tubi TV te kijken, heb je een VPN nodig. Door verbinding te maken met een VPN-server in de VS, krijg je een Amerikaans IP-adres. Dit geeft jou toegang tot alle content van deze gratis streamingdienst.

Is Tubi TV legaal?

Ja, Tubi TV is een legale streamingdienst. Dat maakt Tubi TV een van de weinige aanbieders waar je gratis en legaal meer dan 50.000 titels kunt streamen. Je kunt kiezen uit veel films en series. Ook kun je live tv kijken. Tubi TV zendt onder andere veel sporten live uit.

Is Tubi TV veilig?

Tubi is veilig om te gebruiken. Misschien stoor je je aan de advertenties, maar Tubi is net zo veilig als Netflix. Je kunt een VPN gebruiken om vanuit Nederland toegang te krijgen tot de streamingdienst.

Tubi TV: zo krijg je overal toegang tot deze gratis streamingdienst (8)

Lisanne Vroomen

Techredacteur

Lisanne is een neerlandica met interesse in techniek én een kritische blik. Ze kijkt graag naar de voordelen én nadelen van nieuwe online ontwikkelingen. Ze duikt graag een onderzoek in, maar weet dit ook om te zetten in begrijpelijke taal.

Meer artikelen uit de sectie Streaming

Tubi TV: zo krijg je overal toegang tot deze gratis streamingdienst (9)

Top 10 beste Nederlandse films op Videoland

6 augustus 2024

Tubi TV: zo krijg je overal toegang tot deze gratis streamingdienst (10)

Videoland-abonnement kiezen: wat kost Videoland per maand?

31 juli 2024

Tubi TV: zo krijg je overal toegang tot deze gratis streamingdienst (11)

Top 10 beste waargebeurde films op Netflix

22 juli 2024

Tubi TV: zo krijg je overal toegang tot deze gratis streamingdienst (2024)

References

Top Articles
Dr. William J Artz Jr. - Philadelphia PA, Family Practice
Dr. William J Artz, Family Practice, Philadelphia PA
Scheelzien, volwassenen - Alrijne Ziekenhuis
Unit 30 Quiz: Idioms And Pronunciation
Do you need a masters to work in private equity?
Arrests reported by Yuba County Sheriff
Co Parts Mn
Best Cheap Action Camera
Missing 2023 Showtimes Near Lucas Cinemas Albertville
Unit 1 Lesson 5 Practice Problems Answer Key
Industry Talk: Im Gespräch mit den Machern von Magicseaweed
Dallas’ 10 Best Dressed Women Turn Out for Crystal Charity Ball Event at Neiman Marcus
The Largest Banks - ​​How to Transfer Money With Only Card Number and CVV (2024)
Canvas Nthurston
Epguides Strange New Worlds
Azpeople View Paycheck/W2
Dragonvale Valor Dragon
Bethel Eportal
Apartments / Housing For Rent near Lake Placid, FL - craigslist
Turbo Tenant Renter Login
Spiritual Meaning Of Snake Tattoo: Healing And Rebirth!
Best Middle Schools In Queens Ny
Is Holly Warlick Married To Susan Patton
Vadoc Gtlvisitme App
Calvin Coolidge: Life in Brief | Miller Center
Revelry Room Seattle
Dairy Queen Lobby Hours
Craigslist Texas Killeen
Swimgs Yuzzle Wuzzle Yups Wits Sadie Plant Tune 3 Tabs Winnie The Pooh Halloween Bob The Builder Christmas Autumns Cow Dog Pig Tim Cook’s Birthday Buff Work It Out Wombats Pineview Playtime Chronicles Day Of The Dead The Alpha Baa Baa Twinkle
Restaurants Near Calvary Cemetery
Gwen Stacy Rule 4
Poster & 1600 Autocollants créatifs | Activité facile et ludique | Poppik Stickers
Blackstone Launchpad Ucf
Texters Wish You Were Here
Suspect may have staked out Trump's golf course for 12 hours before the apparent assassination attempt
Police Academy Butler Tech
Mistress Elizabeth Nyc
Vivek Flowers Chantilly
Daly City Building Division
Bunkr Public Albums
Tripadvisor Vancouver Restaurants
California Craigslist Cars For Sale By Owner
Cocaine Bear Showtimes Near Cinemark Hollywood Movies 20
Sallisaw Bin Store
Exploring the Digital Marketplace: A Guide to Craigslist Miami
Mybiglots Net Associates
Catchvideo Chrome Extension
Kjccc Sports
Tìm x , y , z :a, \(\frac{x+z+1}{x}=\frac{z+x+2}{y}=\frac{x+y-3}{z}=\)\(\frac{1}{x+y+z}\)b, 10x = 6y và \(2x^2\)\(-\) \(...
Arnold Swansinger Family
Att Corporate Store Location
Duffield Regional Jail Mugshots 2023
Latest Posts
Article information

Author: Errol Quitzon

Last Updated:

Views: 6059

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Errol Quitzon

Birthday: 1993-04-02

Address: 70604 Haley Lane, Port Weldonside, TN 99233-0942

Phone: +9665282866296

Job: Product Retail Agent

Hobby: Computer programming, Horseback riding, Hooping, Dance, Ice skating, Backpacking, Rafting

Introduction: My name is Errol Quitzon, I am a fair, cute, fancy, clean, attractive, sparkling, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.